Opperdepop: pitabroodje met tonijn 2-4 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: pitabroodje met tonijn 2-4 jr

In een shoarmabroodje en gemengd met augurk vinden kids vis heerlijk!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tomaatjes in vieren. Schep de tonijn met de olie in een kom en maak los met een vork. Laat de maïskorrels uitlekken. Snijd de augurk in kleine blokjes, snipper de sjalot en hak de basilicumblaadjes fijn.

Meng de tonijn met de tomaatjes, sjalot, maïskorrels, augurk en het basilicum in een kom. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster de broodjes goudbruin. Laat een beetje afkoelen en snijd half in. Duw iets open en vul met de tonijnsalade.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
algemeenMaak een dubbele hoeveelheid, zodat je er een lichte avondmaaltijd van kunt maken.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: pitabroodje met tonijn 2-4 jr

In een shoarmabroodje en gemengd met augurk vinden kids vis heerlijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig