Opperdepop: pitabroodje met tonijn 2-4 jr
In een shoarmabroodje en gemengd met augurk vinden kids vis heerlijk!
Aan de slag
Snijd de tomaatjes in vieren. Schep de tonijn met de olie in een kom en maak los met een vork. Laat de maïskorrels uitlekken. Snijd de augurk in kleine blokjes, snipper de sjalot en hak de basilicumblaadjes fijn.
Meng de tonijn met de tomaatjes, sjalot, maïskorrels, augurk en het basilicum in een kom. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster de broodjes goudbruin. Laat een beetje afkoelen en snijd half in. Duw iets open en vul met de tonijnsalade.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Opperdepop: pitabroodje met tonijn 2-4 jr
In een shoarmabroodje en gemengd met augurk vinden kids vis heerlijk!
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaatjes in vieren. Schep de tonijn met de olie in een kom en maak los met een vork. Laat de maïskorrels uitlekken. Snijd de augurk in kleine blokjes, snipper de sjalot en hak de basilicumblaadjes fijn.
Meng de tonijn met de tomaatjes, sjalot, maïskorrels, augurk en het basilicum in een kom. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster de broodjes goudbruin. Laat een beetje afkoelen en snijd half in. Duw iets open en vul met de tonijnsalade.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 cherrytomaten
160 g tonijnstukken in olijfolie
3 el maiskorrels in pot
1 zoetzure augurk
1 sjalot
2 takjes verse basilicum
1 el citroensap
4 afbakshoarmabroodjes