Opperdepop: flensjes met spinazie 1-2 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: flensjes met spinazie 1-2 jr

Kinderen die van spinazie houden, kunnen hun geluk niet op: het zijn óók nog pannenkoeken!

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 100 °C. Meng in een kom de bloem met het zout. Breek het ei erboven en schenk de melk erbij. Klop het geheel met een mixer tot een glad beslag. Verhit in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag steeds een beetje olie en bak 6 pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm in de oven.

Ontdooi en verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken in een vergiet.

Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee.

Meng de spinazie door de champignons en schep de roomkaas erdoor. Voeg peper en eventueel zout toe. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol de pannenkoeken op.

Snijd de pannenkoeken schuin doormidden.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Opperdepop: flensjes met spinazie (1-2 jr)

Instructievideo - 02:56 min.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: flensjes met spinazie 1-2 jr

Kinderen die van spinazie houden, kunnen hun geluk niet op: het zijn óók nog pannenkoeken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig