Italiaans gevulde koolbladeren
bewaar
bewaar

Italiaans gevulde koolbladeren

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaans gevulde koolbladeren

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig