Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes
bewaar
bewaar

Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Paprika schoonmaken en in stukken snijden. Champignons schoonvegen. Kalfsschnitzel in blokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken. Sla schoonmaken en met dressing mengen. Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen. Met peper en zout bestrooien. Spiesen met rest van olie bestrijken. In grillpan of op barbecue in 3-4 min. rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rosé is. Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig