Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in stukken snijden. Champignons schoonvegen. Kalfsschnitzel in blokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken. Sla schoonmaken en met dressing mengen. Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen. Met peper en zout bestrooien. Spiesen met rest van olie bestrijken. In grillpan of op barbecue in 3-4 min. rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rosé is. Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.
Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in stukken snijden. Champignons schoonvegen. Kalfsschnitzel in blokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken. Sla schoonmaken en met dressing mengen. Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen. Met peper en zout bestrooien. Spiesen met rest van olie bestrijken. In grillpan of op barbecue in 3-4 min. rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rosé is. Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
1 bakje champignons
1 schaaltje kalfsschnitzel
5 eetlepels (olijf)olie
2 zakjes tomaat-paprika-aardappelschijfjes
1 zakje friséesla
1 bakje verse Thousand Island dressing
150 ml knoflooksaus
Dit heb je nodig
spiesen