Mexicaans tartaartje met rijst en bonensalade
Aan de slag
Rijst met 1 dl water in schaal doen. Rijst afgedekt op vol vermogen ca. 2 minuten verwarmen. Daarna 5 minuten afgedekt laten staan. Intussen Mexicomelange laten uitlekken en mengen met dressing. In koekenpan olie verhitten. Tartaar bestrooien met seasoningmix en ca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Tartaartje warm houden onder aluminiumfolie. In achtergebleven olie rijst enkele minuten roerbakken. Veldsla met bonensalade over bord verdelen, rijst erbij scheppen en tartaartje erop leggen. Jalapeñosaus erbij serveren.
Mexicaans tartaartje met rijst en bonensalade
hoofdgerecht
null personen
1085 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst met 1 dl water in schaal doen. Rijst afgedekt op vol vermogen ca. 2 minuten verwarmen. Daarna 5 minuten afgedekt laten staan. Intussen Mexicomelange laten uitlekken en mengen met dressing. In koekenpan olie verhitten. Tartaar bestrooien met seasoningmix en ca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Tartaartje warm houden onder aluminiumfolie. In achtergebleven olie rijst enkele minuten roerbakken. Veldsla met bonensalade over bord verdelen, rijst erbij scheppen en tartaartje erop leggen. Jalapeñosaus erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g roerbakrijst
1 blikje Mexicomelange
1 bakje Thousand Island dressing
2 eetlepels (olijf)olie
1 rundertartaartje
1 theelepel seasoningmix
½ zakje veldsla
0 jalapeño peppersaus
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
magnetronschaal