Peterselierijst met Griekse rondo's
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. In pan 4 el olie verhitten en aubergine in ca. 10 min. al omscheppend gaarbakken. Laatste 4 min. uien en knoflook meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en even laten sudderen. In koekenpan rest van olie verhitten en rondo's 4-6 min. bakken. Peterselie fijnsnijden en door rijst mengen. Rondo's met groenten en rijst serveren. Lekker met komkommersalade.
Peterselierijst met Griekse rondo's
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. In pan 4 el olie verhitten en aubergine in ca. 10 min. al omscheppend gaarbakken. Laatste 4 min. uien en knoflook meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en even laten sudderen. In koekenpan rest van olie verhitten en rondo's 4-6 min. bakken. Peterselie fijnsnijden en door rijst mengen. Rondo's met groenten en rijst serveren. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g zilvervliesrijst
1 aubergine
2 uien
1 teentje knoflook
7 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes
2 schaaltjes Griekse rondo's
½ zakje verse peterselie