Visfilet met augurksalsa en peterselierijst
bewaar
bewaar

Visfilet met augurksalsa en peterselierijst

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Peterselieblaadjes fijnsnijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Helft van peterselie door rijst roeren. Ui pellen en fijnsnijden. Augurk en maïs in zeef laten uitlekken. Salsa maken van ui, augurk, maïs, tomaatblokjes en rest van peterselie. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis met chilipoeder en zout en peper naar smaak bestrooien. Olie in koekenpan verhitten. Vis in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Vis, rijst en salsa over 4 borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visfilet met augurksalsa en peterselierijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig