Griekse aubergineschotel met geitenkaas
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de aubergines in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en aubergines 3 min. Schep de kruiden erdoor en voeg de tomaten toe. Houd minimaal 10 min. tegen de kook aan. Snijd de kaas in stukjes en schep vlak voor serveren door de aubergineschotel. Serveer met de rijst.
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de aubergines in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en aubergines 3 min. Schep de kruiden erdoor en voeg de tomaten toe. Houd minimaal 10 min. tegen de kook aan. Snijd de kaas in stukjes en schep vlak voor serveren door de aubergineschotel. Serveer met de rijst.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g notenrijst
2 uien
3 aubergines
8 el traditionele olijfolie
2 el mediterrane kruiden
400 g tomatenblokjes
300 g zachte geitenkaas honing 45+