Groentetaart met geitenkaas
bewaar
bewaar

Groentetaart met geitenkaas

Dagje zonder vlees? Ja! Dagje slank? Zeker. Lekker? Absoluut!

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes deeg ontdooien.

Snipper de ui. Doe de olie in een braadpan en smoor de ui zachtjes 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de groentemix en kruiden toe, laat de saus 10 min. op laag vuur indikken. Breng op smaak met peper en zout.

Vet de vorm in. Druk de deegplakjes in de vorm. Verdeel de saus en daarna de olijven erover. Verkruimel de geitenkaas. Strooi de geitenkaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en bruin.

bereidingstipJe kunt de taart 1 dag van tevoren bereiden. Bak de taart helemaal af en warm hem op de dag zelf ca. 15 min. in de voorverwarmde oven op 160 °C.
combinatietipMakkelijk: serveer de taart met een kant-en-klare salade.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentetaart met geitenkaas

Dagje zonder vlees? Ja! Dagje slank? Zeker. Lekker? Absoluut!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig