Groentetaart met geitenkaas
Dagje zonder vlees? Ja! Dagje slank? Zeker. Lekker? Absoluut!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes deeg ontdooien.
Snipper de ui. Doe de olie in een braadpan en smoor de ui zachtjes 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de groentemix en kruiden toe, laat de saus 10 min. op laag vuur indikken. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de vorm in. Druk de deegplakjes in de vorm. Verdeel de saus en daarna de olijven erover. Verkruimel de geitenkaas. Strooi de geitenkaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en bruin.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Groentetaart met geitenkaas
Dagje zonder vlees? Ja! Dagje slank? Zeker. Lekker? Absoluut!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes deeg ontdooien.
Snipper de ui. Doe de olie in een braadpan en smoor de ui zachtjes 2 min. Voeg de tomatenblokjes, de groentemix en kruiden toe, laat de saus 10 min. op laag vuur indikken. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de vorm in. Druk de deegplakjes in de vorm. Verdeel de saus en daarna de olijven erover. Verkruimel de geitenkaas. Strooi de geitenkaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en bruin.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 plakjes deeg voor hartige taart
1 ui
1 el traditionele olijfolie
400 g tomatenblokjes
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
900 g diepvries groentemix
20 g zwarte olijven zonder pit
250 g zachte geitenkaas
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 25 cm)