Kabeljauw met pestopasta
Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 ºC voor. Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten. Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.
Broccoli
Instructievideo - 03:55 min.
Kabeljauw met pestopasta
Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 ºC voor. Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten. Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g koelverse ovenkabeljauwen met tomaat en basilicum
400 g tagliatelle
500 g broccoli
210 g stoomgroenten sperziebonen snijbonen sugar snaps
8 el pesto alla Genovese