Pasta niçoise
Deze pastavariant van de beroemde salade doet je denken aan de Méditerranée. Ga je mee?
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de penne in ruim water met zout beetgaar. Voeg na 3 min. de sperziebonen toe en kook mee.
Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard. Spoel af met koud water en pel. Snijd de tomaten en de eieren in partjes. Giet de tonijn af en verdeel in stukken.
Doe de pasta en de sperziebonen over in een warme schaal. Meng de pesto en de olijven erdoor. Leg de stukken tonijn, partjes tomaat en ei erop. Breng op smaak met zwarte peper.
Sperziebonen schoonmaken
Instructievideo - 00:22 min.
Pasta niçoise
Deze pastavariant van de beroemde salade doet je denken aan de Méditerranée. Ga je mee?
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de penne in ruim water met zout beetgaar. Voeg na 3 min. de sperziebonen toe en kook mee.
Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard. Spoel af met koud water en pel. Snijd de tomaten en de eieren in partjes. Giet de tonijn af en verdeel in stukken.
Doe de pasta en de sperziebonen over in een warme schaal. Meng de pesto en de olijven erdoor. Leg de stukken tonijn, partjes tomaat en ei erop. Breng op smaak met zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse sperziebonen
400 g penne
2 middelgrote eieren
4 tomaten
370 g tonijnstukken in olie
6 el pesto alla Genovese
12 zwarte olijven in plakjes