Penne met rucola en zalm
Aan de slag
Kook de penne bijna gaar (iets korter dan de aanwijzingen op de verpakking aangeeft), spoel af met koud water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de zalmfilet in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm in 5 min. rondom bruin en gaar.
Halveer de olijven. Snijd het basilicum in reepjes. Verwarm de pesto in een wok en warm de pasta al omscheppend mee.
Neem de pan van het vuur en schep de rucola, olijven en het basilicum erdoor. Verdeel de pasta over de borden en schep de zalmblokjes erop.
Pesto maken
Instructievideo - 04:35 min.
Penne met rucola en zalm
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne bijna gaar (iets korter dan de aanwijzingen op de verpakking aangeeft), spoel af met koud water en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de zalmfilet in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm in 5 min. rondom bruin en gaar.
Halveer de olijven. Snijd het basilicum in reepjes. Verwarm de pesto in een wok en warm de pasta al omscheppend mee.
Neem de pan van het vuur en schep de rucola, olijven en het basilicum erdoor. Verdeel de pasta over de borden en schep de zalmblokjes erop.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
600 g verse zalmfilets
2 el traditionele olijfolie
250 g groene olijven zonder pit
15 g verse basilicum
100 g pesto alla Genovese
75 g rucola
Dit heb je nodig
wok