Worst en krieltjes met boontjessalade
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Meng de krieltjes met de olie. Verdeel over 4 grote vellen aluminiumfolie en vouw goed dicht. Bereid de groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Leg de worst op de barbecue en gril in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar. Leg de pakketjes met krieltjes ernaast en pof in ca. 10 min. gaar. Knip de bieslook fijn en meng tot een dressing met de azijn en mosterd. Meng door de boontjes en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de worst met de aardappeltjes en salade.
Worst en krieltjes met boontjessalade
hoofdgerecht
null personen
469 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Meng de krieltjes met de olie. Verdeel over 4 grote vellen aluminiumfolie en vouw goed dicht. Bereid de groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Leg de worst op de barbecue en gril in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar. Leg de pakketjes met krieltjes ernaast en pof in ca. 10 min. gaar. Knip de bieslook fijn en meng tot een dressing met de azijn en mosterd. Meng door de boontjes en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de worst met de aardappeltjes en salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
425 g barbecue minikrieltjes
2 el traditionele olijfolie
210 g stoomgroenten sperziebonen snijbonen sugar snaps
260 g worst met tuinkruiden
25 g verse bieslook
6 el azijn
1 tl Franse mosterd
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue