Snelle indiase viscurry met broccoli
Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de koolvisfilet 4 min. in de magnetron. Snijd de vis in blokjes. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de vis, broccoli, slagroom en het water toe. Breng de curry aan de kook, dek de schotel af en laat 10 min. sudderen. Serveer de curry met de rijst.
Snelle indiase viscurry met broccoli
Binnen 20 minuten een heerlijke curry op tafel? Het kan!
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de koolvisfilet 4 min. in de magnetron. Snijd de vis in blokjes. Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de vis, broccoli, slagroom en het water toe. Breng de curry aan de kook, dek de schotel af en laat 10 min. sudderen. Serveer de curry met de rijst.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g pandanrijst
400 g diepvries koolvisfilets
400 g broccoli
2 uien
3 el zonnebloemolie
4 el milde Indiase currypasta
100 ml water
125 ml verse slagroom