Scharrelkip met knoflook, tijm en druiven
bewaar
bewaar

Scharrelkip met knoflook, tijm en druiven

15 min. bereiden / 1 uur 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Pel de tenen knoflook en meng ze met de druiven en de tijm. Verwarm de oven voor op 225 °C. Bestrooi de kip aan de buiten- en binnenkant met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Vul de buikholte van de kip met het druivenmengsel. Leg de kip met de borstzijde naar beneden in de braadslee en besprenkel met olie. Verlaag de oventemperatuur na 10 min. naar 175 °C. Braad de kip in 1½ uur gaar. Lekker met een salade, sperziebonen en aardappelgratin (voor recept: zie www.ah.nl/recepten).

algemeenDruk de tenen knoflook even plat onder een groot mes, dan laat het velletje gemakkelijker los.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Scharrelkip met knoflook, tijm en druiven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig