Romige mango-chocolademousse
Aan de slag
Schil van limoen raspen. Limoen uitpersen. Mango met limoenschil en 1 el limoensap pureren. Slagroom met suiker stijf kloppen. Helft slagroom door mangopuree scheppen. Helft romige mango over vier ijscoupes verdelen. Hierop helft chocolademousse scheppen. Vervolgens rest van romige mango en chocolademousse erover verdelen. Met rest van slagroom en munt garneren.
Romige mango-chocolademousse
nagerecht
null personen
425 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil van limoen raspen. Limoen uitpersen. Mango met limoenschil en 1 el limoensap pureren. Slagroom met suiker stijf kloppen. Helft slagroom door mangopuree scheppen. Helft romige mango over vier ijscoupes verdelen. Hierop helft chocolademousse scheppen. Vervolgens rest van romige mango en chocolademousse erover verdelen. Met rest van slagroom en munt garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
1 schaaltje mangostukjes
125 ml slagroom
1 eetlepel suiker
1 beker chocolademousse
8 blaadjes verse munt
Dit heb je nodig
ijscoupes
foodprocessor of staafmixer