Chocolademousse met gemberroom
Aan de slag
Kersen met siroop aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door kersenvocht roeren tot siroop bindt. Siroop ca. 1 min. doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom kloppen met gembersiroop. Chocolademousse met scherp mesje rondom lossnijden van verpakking en op bordjes storten. Kersen ernaast scheppen en garneren met gemberroom.
Chocolademousse met gemberroom
nagerecht
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kersen met siroop aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door kersenvocht roeren tot siroop bindt. Siroop ca. 1 min. doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom kloppen met gembersiroop. Chocolademousse met scherp mesje rondom lossnijden van verpakking en op bordjes storten. Kersen ernaast scheppen en garneren met gemberroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ pot kersen
½ eetlepel aardappelzetmeel
1 beker slagroom
2 eetlepels gembersiroop
4 bakjes chocolademousse