Chocolademousse met frambozensaus
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Chocolademousse met frambozensaus
nagerecht
null personen
180 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak frambozen
3 eetlepels rode port
1 eetlepel fijne tafelsuiker
1 beker chocolademousse
0 poedersuiker