Frisse salade met witte kaas en croutons
Aan de slag
Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en in zessen snijden. Helft van olie in koekenpan verhitten en uien 15 min. op matig vuur bakken tot ze bruin zijn. Komkommer wassen en met kaasschaaf in dunne plakken schaven. Tomaten wassen en in stukjes snijden. IJsbergsla over vier borden verdelen. Komkommer en tomaat op sla leggen. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing over salade verdelen. Kaas en uien over sla verdelen. Met croutons garneren. Met brood serveren.
Frisse salade met witte kaas en croutons
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en in zessen snijden. Helft van olie in koekenpan verhitten en uien 15 min. op matig vuur bakken tot ze bruin zijn. Komkommer wassen en met kaasschaaf in dunne plakken schaven. Tomaten wassen en in stukjes snijden. IJsbergsla over vier borden verdelen. Komkommer en tomaat op sla leggen. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing over salade verdelen. Kaas en uien over sla verdelen. Met croutons garneren. Met brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta
4 uien
4 el (olijf)olie
1 tomaat
1 komkommer
1 zak gemengde ijsbergsla
1 el azijn
300 g witte kaas
1 beker croutons