Gebakken zalmfilet met frisse salade
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.
Gebakken zalmfilet met frisse salade
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes Schotse zalmfilet
50 g boter of margarine
½ komkommer
1 zakje gemengde sla extra
1 salad kit
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie (extra vierge)
1 ciabatta