Italiaanse salade met ansjovis
bewaar
bewaar

Italiaanse salade met ansjovis

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Was de komkommer en schaaf in plakjes. Laat de ansjovis uitlekken. Meng in een kom de sla, komkommer en de dressing. Schep de salade op 4 grote borden. Verdeel de ansjovis, de eieren, de kaas en olijven erover. Bestrooi met peper naar smaak. Snijd het brood en serveer erbij.

algemeenU kunt de salade makkelijk meenemen in een bakje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse salade met ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig