Citroenbouillon met gevulde pasta
Aan de slag
Breng de kippenbouillon met de salie en het citroensap aan de kook. Voeg de pasta toe en laat 2-3 min. meekoken. Leg intussen enkele spinazieblaadjes op elkaar, rol ze samen strak op en snijd ze met een scherp mesje in ragfijne reepjes. Snijd de rest van de blaadjes op dezelfde wijze. Verdeel de spinaziereepjes over 4 borden en schenk hierop de bouillon.
Citroenbouillon met gevulde pasta
voorgerecht
null personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de kippenbouillon met de salie en het citroensap aan de kook. Voeg de pasta toe en laat 2-3 min. meekoken. Leg intussen enkele spinazieblaadjes op elkaar, rol ze samen strak op en snijd ze met een scherp mesje in ragfijne reepjes. Snijd de rest van de blaadjes op dezelfde wijze. Verdeel de spinaziereepjes over 4 borden en schenk hierop de bouillon.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l kippenbouillon
½ tl gedroogde salie
3 el citroensap
1 pakje perline
25 g verse spinazie