Italiaanse maaltijdsoep met pasta
Door gevulde pasta toe te voegen, maak je van de verse tomatensoep een vullende maaltijd.
Aan de slag
Bereid de tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg extra water toe. Voeg, als de soep gepureerd is, de fijne soepgroente en de perline met kaas toe. Laat de soep nog 4 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en rasp er de Parmezaanse kaas over.
Italiaanse maaltijdsoep met pasta
Door gevulde pasta toe te voegen, maak je van de verse tomatensoep een vullende maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg extra water toe. Voeg, als de soep gepureerd is, de fijne soepgroente en de perline met kaas toe. Laat de soep nog 4 min. zachtjes koken. Serveer in diepe borden of kommen en rasp er de Parmezaanse kaas over.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verspakket tomatensoep
250 ml water
250 g verse fijne soepgroente
250 g verse perline
50 g Parmigiano Reggiano