Met paté gevulde uien
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Uien met schil op rooster, boven lekbak, in midden van oven in ca. 1 uur gaar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van uien afsnijden. Uien met mesje tot ca. 1 cm van de wand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met kapje.
Uien in oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Lekker bij stamppot rode kool. Als hoofdgerecht lekker met cranberrycompote en aardappelkroketjes.
Met paté gevulde uien
voorgerecht
null personen
170 kcal
25 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Uien met schil op rooster, boven lekbak, in midden van oven in ca. 1 uur gaar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van uien afsnijden. Uien met mesje tot ca. 1 cm van de wand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met kapje.
Uien in oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Lekker bij stamppot rode kool. Als hoofdgerecht lekker met cranberrycompote en aardappelkroketjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote uien
150 g Ardenner paté
½ theelepel gedroogde salie