Visschotel met aardappelpuree
Aan de slag
Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak al roerend op hoog vuur de courgette, tomaat en knoflook tot deze lichtbruin zijn. Roer de crème fraîche erdoor en laat het geheel even afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een lepel olijfolie en verdeel de helft van de puree over de schaal. Schep hier het courgettemengsel op, meng de zalm met de ringetjes bosui en verdeel dit over het groentemengsel. Schep de rest van de puree eroverheen, sprenkel er nog een eetlepel olijfolie over en plaats het gerecht 20 minuten in de oven.
Visschotel met aardappelpuree
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak al roerend op hoog vuur de courgette, tomaat en knoflook tot deze lichtbruin zijn. Roer de crème fraîche erdoor en laat het geheel even afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een lepel olijfolie en verdeel de helft van de puree over de schaal. Schep hier het courgettemengsel op, meng de zalm met de ringetjes bosui en verdeel dit over het groentemengsel. Schep de rest van de puree eroverheen, sprenkel er nog een eetlepel olijfolie over en plaats het gerecht 20 minuten in de oven.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
3 tomaten
125 ml crème fraîche
2 schaaltjes aardappelpuree
2 blikjes zalm
3 bosuitjes
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
Dit heb je nodig
ovenschaal