Visschotel met geroosterde groenten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Wrijf de pangasiusfilets in met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Pers de knoflook, meng met de tapenade en bestrijk de vis ermee. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 min. gaar worden.
Bestrijk de courgette, paprika, ui en tomaat dun met olie en rooster ze in een hete grillpan in 4 min. mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, bestrooi met peper en zout en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree.
Visschotel met geroosterde groenten
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Wrijf de pangasiusfilets in met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Pers de knoflook, meng met de tapenade en bestrijk de vis ermee. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 min. gaar worden.
Bestrijk de courgette, paprika, ui en tomaat dun met olie en rooster ze in een hete grillpan in 4 min. mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, bestrooi met peper en zout en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g pangasiusfilet
1 teen knoflook
1 potje tapenade van zongedroogde tomaten
1 courgette
1 gele paprika
1 rode ui
2 tomaten
3 el olijfolie
Dit heb je nodig
grillpan
lage ovenschaal, ingevet