Gebakken vis met tonijntapenade
bewaar
bewaar

Gebakken vis met tonijntapenade

10 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Koolvis in grote ovenschaal leggen. Tonijn laten uitlekken. Tonijn met tapenade mengen. Vis dik besmeren met tapenade. Tomaten halveren en snijvlak met zout en peper bestrooien. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Tomaten met oliemengsel bestrijken en naast vis leggen. Vis en tomaten 20 min. in oven bakken. Vis met tomaten en ciabatta serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken vis met tonijntapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig