Visschotel met tapenade
bewaar
bewaar

Visschotel met tapenade

15 min. bereiden / 2 uur 30 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Ovenschaal bestrijken met olijfolie en bedekken met visfilets. Vis bestrijken met tapenade. Aardappelpuree erover verdelen en bestrooien met kaas. Visschotel in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Broccoliroosjes serveren bij visschotel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visschotel met tapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig