Aardappelvissoep
Aan de slag
Ontdooi de vis volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. Schil de aardappels en snijd in blokjes. Snipper de ui.
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui met de soepgroente 3 minuten. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee.
Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken. Knip de peterselie fijn. Snijd de vis in blokjes en kook de laatste 5 min. mee. Breng de soep op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met peterselie.
Aardappelvissoep
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi de vis volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. Schil de aardappels en snijd in blokjes. Snipper de ui.
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui met de soepgroente 3 minuten. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee.
Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken. Knip de peterselie fijn. Snijd de vis in blokjes en kook de laatste 5 min. mee. Breng de soep op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g diepvries koolvisfilets
350 g vastkokende aardappelen
2 uien
5 el zonnebloemolie
1 zak verse soepgroente
1¼ l visbouillontablet
15 g peterselie