Cakejes met verse aardbeiensaus
bewaar
bewaar

Cakejes met verse aardbeiensaus

35 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Breng de boter op kamertemperatuur. Maak de aardbeien schoon en snijd in stukjes.

Pureer de aardbeien met een staafmixer. Klop de boter en suiker 5 min. met een mixer. Klop de eieren er een voor een door. Zeef het zelfrijzen bakmeel erboven en schep erdoor. Schep de gesneden aardbeien door het beslag. Schep het beslag in de ingevette vormpjes.

Bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min. gaar en bruin. Laat ze in de vorm afkoelen. Serveer de cakejes met gepureerde aardbeien als sausje erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cakejes met verse aardbeiensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig