Mexicaanse stamppot met jus
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Mexicaanse stamppot met jus
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
160 g dikke plakken schouderham
5 el vloeibare margarine
2 tl cajunkruiden
224 g aardappelpuree voor stamppot
800 g Mexicaanse wokgroente
29 g rundvlees jus
Dit heb je nodig
wok