Zomers stamppotje met jus
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken. In wok 4 eetlepels margarine verhitten. Wokgroenten in 5 minuten roerbakken. Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken. Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk. Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Zomers stamppotje met jus
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken. In wok 4 eetlepels margarine verhitten. Wokgroenten in 5 minuten roerbakken. Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken. Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk. Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakje schouderham
8 eetlepels margarine
2 theelepels cajunkruiden
1 zak Mexicaanse wokmix
1½ kg kruimige aardappels
100 ml halfvolle melk
1 zakje vleesjus
Dit heb je nodig
wok
aardappelpureestamper