Donder en hete bliksem
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.
Donder en hete bliksem
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el bloemenhoning
2 tl Franse mosterd
2 pakjes dikke plakken schouderham
2 goudreinetten
1 pak aardappelpuree voor stamppot
1 pot appelcompote met stukjes appel
½ zakje verse bieslook
Dit heb je nodig
aluminiumfolie