Bietenstamppot met visschnitzel
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.
Bietenstamppot met visschnitzel
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 goudreinet
1 schaaltje gekookte rode bietjes
4 el boter
1 pak zeeschnitzels
2 eetlepels kruidenazijn
1 pak aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak
1 el Franse mosterd