Slavinkpakketje met andijviesalade
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de slavinken in de lengte. Beleg ieder plakje bladerdeeg met wat andijvie en leg hierop een stuk slavink. Vouw het bladerdeeg rond de slavinken omhoog en druk de naden dicht. Leg de pakketjes in bladerdeeg op een ingevette bakplaat en bak ze in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Het pakketje springt waarschijnlijk open, maar dat staat juist leuk. Meng de rest van de andijvie in een slaschaal met de tomaatpartjes. Sprenkel er olijfolie en citroensap over en voeg zout en peper naar smaak toe.
Slavinkpakketje met andijviesalade
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de slavinken in de lengte. Beleg ieder plakje bladerdeeg met wat andijvie en leg hierop een stuk slavink. Vouw het bladerdeeg rond de slavinken omhoog en druk de naden dicht. Leg de pakketjes in bladerdeeg op een ingevette bakplaat en bak ze in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Het pakketje springt waarschijnlijk open, maar dat staat juist leuk. Meng de rest van de andijvie in een slaschaal met de tomaatpartjes. Sprenkel er olijfolie en citroensap over en voeg zout en peper naar smaak toe.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 slavinken
8 plakjes bladerdeeg
500 g andijvie
4 tomaten
3 eetlepels olijfolie extra vierge
½ citroen