Tartaartjes met andijviesalade
bewaar
bewaar

Tartaartjes met andijviesalade

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes en kook ze in water met zout 10 min. Pel de eieren en snijd ze in stukken. Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. gaar. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan en bak de aardappel in 5-6 min. krokant.

Verdun de mayonaise met 1 el water en meng met het ei, de tomaat en naar smaak peper en zout. Doe de andijvie in een schaal en schenk er ca. 1 liter kokend water over. Giet direct af, laat uitlekken en schep er het ei-tomaatmengsel door.

Verdeel de tartaartjes over 4 borden. Schenk 100 ml water in de pan van de tartaartjes en roer de aanbaksels los. Voeg de mosterd toe en laat de jus 1-2 min. inkoken. Schep de jus over de tartaartjes. Leg de aardappelen erbij en serveer met de andijviesalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaartjes met andijviesalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig