Andijviesalade met ei & spek
bewaar
bewaar

Andijviesalade met ei & spek

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren ca. 6 min. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in de lengte in parten.

Bak ondertussen de plakjes spek in ca. 4 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Verwijder de stronk en de buitenste bladeren van de andijvie. Was en droog de bladeren en scheur ze in grove stukken.

Klop de olie, de azijn, de mosterd en de suiker in een kom tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de andijvie en de radijs toe en meng de dressing erdoor. Verdeel de eieren en het spek erover.

Vinaigrette maken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviesalade met ei & spek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig