Tagliatelle met kabeljauw en tomaat
Aan de slag
Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.
Tagliatelle met kabeljauw en tomaat
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
1 doos kabeljauwfilet
1 pot (semi-gedroogde) tomaten in olie met kruiden
½ pot zwarte olijven
1 doos suikerpeultjes
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 22 cm), ingevet