Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
bewaar
bewaar

Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken. Olijven halveren. Kaas in grove krullen schaven. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen. Pasta afgieten. Pasta over vier warme borden verdelen. Bleekselderijmengsel erover scheppen. Bestrooien met kaaskrullen en peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig