Tonijnlasagne
bewaar
bewaar

Tonijnlasagne

Vergeet gehakt, deze Italiaanse klassieker is óók heel lekker met tonijn.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Pel en snipper de ui. Maak de peper schoon, verwijder de zaadjes en snijd in stukjes. Maak de courgette schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een braadpan. Bak de ui, peper en courgette voor 5 min.

Verwarm de oven voor o 200 °C. Voeg de tomatenblokjes met vocht toe aan de courgette en verhit 2 min. mee. Laat de tonijn uitlekken en roer door de saus. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en eventueel zout.

Vet de ovenschaal in. Schep in de ovenschaal een laagje saus. Dek af met lasagnebladen. Herhaal de laagjes saus en lasagnebladen tot ze beiden op zijn. Eindig met saus. Bestrooi de schotel met kaas en laat in het midden van de oven in 30 min. gaar en goudbruin worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnlasagne

Vergeet gehakt, deze Italiaanse klassieker is óók heel lekker met tonijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig