Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken en in stukjes snijden. Worteltjes in stukjes snijden. Sperziebonen en wortel 8 min. koken. Paprika in reepjes snijden. In pan boter verhitten. Runderreepjes met paprika 6 min. bakken. Pikant mix (uit pak) mengen met 300 ml water en door vlees scheppen. Geheel door en door verhitten. Voor puree 1 liter water aan de kook brengen. Tomaatjes halveren. Pureepoeder met garde door kokende water kloppen. Sperziebonen, wortel en tomaatjes door puree scheppen. Vlees in pikante saus bij stamppot serveren.
Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes
hoofdgerecht
null personen
429 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken en in stukjes snijden. Worteltjes in stukjes snijden. Sperziebonen en wortel 8 min. koken. Paprika in reepjes snijden. In pan boter verhitten. Runderreepjes met paprika 6 min. bakken. Pikant mix (uit pak) mengen met 300 ml water en door vlees scheppen. Geheel door en door verhitten. Voor puree 1 liter water aan de kook brengen. Tomaatjes halveren. Pureepoeder met garde door kokende water kloppen. Sperziebonen, wortel en tomaatjes door puree scheppen. Vlees in pikante saus bij stamppot serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g sperziebonen
½ zakje geschrapte worteltjes
1 rode paprika
3 eetlepels boter
1 schaaltje runderreepjes naturel
1 pak stamppot dagschotel sperziebonen met runderreepjes
1 bakje cherrytomaten