Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes
bewaar
bewaar

Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken en in stukjes snijden. Worteltjes in stukjes snijden. Sperziebonen en wortel 8 min. koken. Paprika in reepjes snijden. In pan boter verhitten. Runderreepjes met paprika 6 min. bakken. Pikant mix (uit pak) mengen met 300 ml water en door vlees scheppen. Geheel door en door verhitten. Voor puree 1 liter water aan de kook brengen. Tomaatjes halveren. Pureepoeder met garde door kokende water kloppen. Sperziebonen, wortel en tomaatjes door puree scheppen. Vlees in pikante saus bij stamppot serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig