Makreelcrème
bewaar
bewaar

Makreelcrème

Makkelijk te maken, maar een feestje op de borreltafel!

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het vel van de makreelfilet en snijd de vis in stukken. Pureer de vis met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap. Breng de crème op smaak met peper. Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje.

Leg de snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin. Snijd de tomaten in reepjes en verdeel over de crème.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Makreelcrème

Makkelijk te maken, maar een feestje op de borreltafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig