Makreelcrème
Makkelijk te maken, maar een feestje op de borreltafel!
Aan de slag
Verwijder het vel van de makreelfilet en snijd de vis in stukken. Pureer de vis met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap. Breng de crème op smaak met peper. Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje.
Leg de snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin. Snijd de tomaten in reepjes en verdeel over de crème.
Makreelcrème
Makkelijk te maken, maar een feestje op de borreltafel!
null personen
205 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de makreelfilet en snijd de vis in stukken. Pureer de vis met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap. Breng de crème op smaak met peper. Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje.
Leg de snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin. Snijd de tomaten in reepjes en verdeel over de crème.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g verse gerookte makreelfilet
3 el mayonaise
½ el mierikswortel in pot
½ el citroensap
18 snackcups
6 koelverse zongedroogde tomaten
Dit heb je nodig
staafmixer