Tonijnpizzapuntjes
Een snel en smakelijk hapje, dat je binnen 15 minuten op tafel tovert.
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken. Snijd ondertussen de rode uien in flinterdunne halve ringen. Snijd de selderij fijn.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 1 maistortilla in 2 min. op middelhoog vuur knapperig.
Keer om en beleg ze met de helft van de uiringen, zwarte olijvenplakjes, zongedroogde tomaatjes en de helft van de tonijn. Bestrooi met de geitenkaas en de helft van de selderij. Doe de deksel op de pan en bak de tonijnpizza's 4 min. Neem uit de pan en houd warm.
Maak zo nog 2 tonijnpizza’s. Snijd in puntjes en serveer op een grote schaal.
Tonijnpizzapuntjes
Een snel en smakelijk hapje, dat je binnen 15 minuten op tafel tovert.
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken. Snijd ondertussen de rode uien in flinterdunne halve ringen. Snijd de selderij fijn.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 1 maistortilla in 2 min. op middelhoog vuur knapperig.
Keer om en beleg ze met de helft van de uiringen, zwarte olijvenplakjes, zongedroogde tomaatjes en de helft van de tonijn. Bestrooi met de geitenkaas en de helft van de selderij. Doe de deksel op de pan en bak de tonijnpizza's 4 min. Neem uit de pan en houd warm.
Maak zo nog 2 tonijnpizza’s. Snijd in puntjes en serveer op een grote schaal.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
4 el verse selderij
320 g tonijnstukken in zonnebloemolie
4 maistortilla's
4 el zwarte olijven in plakjes
4 el zongedroogde tomaten in pot
8 el geraspte belegen geitenkaas