Tonijnpizzapuntjes
bewaar
bewaar

Tonijnpizzapuntjes

Een snel en smakelijk hapje, dat je binnen 15 minuten op tafel tovert.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de tonijn uitlekken. Snijd ondertussen de rode uien in flinterdunne halve ringen. Snijd de selderij fijn.

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 1 maistortilla in 2 min. op middelhoog vuur knapperig.

Keer om en beleg ze met de helft van de uiringen, zwarte olijvenplakjes, zongedroogde tomaatjes en de helft van de tonijn. Bestrooi met de geitenkaas en de helft van de selderij. Doe de deksel op de pan en bak de tonijnpizza's 4 min. Neem uit de pan en houd warm.

Maak zo nog 2 tonijnpizza’s. Snijd in puntjes en serveer op een grote schaal.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnpizzapuntjes

Een snel en smakelijk hapje, dat je binnen 15 minuten op tafel tovert.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig