Flensjes met mandarijn
bewaar
bewaar

Flensjes met mandarijn

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Pel de mandarijnen, haal de partjes los en snijd met een scherp mesje de vliesjes weg. Vang het sap op.

Laat de boter in een steelpan smelten. Roer een flensjesbeslag van de bloem, het zout, de eieren, melk en gesmolten boter.

Verhit telkens een beetje boter in een kleine koekenpan (15-18 cm) en laat een juslepel beslag over de bodem uitvloeien. Keer de flensjes als de bovenkant droog is en bak ook de onderkant goudbruin. Maak zo een stapel van 8 flensjes op een warm bord en houd ze warm onder aluminiumfolie. Vouw de flensjes in vieren en leg ze op vier borden. Schep de mandarijnpartjes erbij en stuif er eventueel poedersuiker over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Flensjes met mandarijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig