Pizza quattro stagioni
Vier seizoenen dus vier ingrediënten: paprika, champignons, kerstomaatjes en ham en, oké, kaas.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de ham in brede repen.
Deel de pizza's denkbeeldig in vieren en beleg ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham. Bestrooi met kaas. Bak in het midden van de oven (eventueel per twee) in 8-10 min.
Snijd de tomaten in partjes. Schep de dressing erdoor. Serveer de pizza's met de tomatensalade.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Pizza quattro stagioni
Vier seizoenen dus vier ingrediënten: paprika, champignons, kerstomaatjes en ham en, oké, kaas.
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de ham in brede repen.
Deel de pizza's denkbeeldig in vieren en beleg ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham. Bestrooi met kaas. Bak in het midden van de oven (eventueel per twee) in 8-10 min.
Snijd de tomaten in partjes. Schep de dressing erdoor. Serveer de pizza's met de tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g cherrytomaten
1 rode puntpaprika
150 g champignons
200 g plakjes achterham
2 koelverse steenovenpizzabodems
100 g geraspte pittige kaas
500 g tomaten
5 el sladressing bieslook