Pizza piadina calzone
Doet het altijd goed op feestjes en borrels.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in een wok en roerbak de groente 5 min. Doe in een zeef en laat uitlekken.
Snijd de ham in stukjes. Meng de groente, ham en kaas in een kom. Verdeel het mengsel over de piadine. Zorg dat de vulling op 1 helft van de piadine ligt. Maak de randjes van de piadine nat met warm water en klap de andere helft eroverheen. Duw stevig dicht.
Leg de piadine calzone op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
Pizza piadina calzone
Doet het altijd goed op feestjes en borrels.
bijgerecht
null personen
485 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in een wok en roerbak de groente 5 min. Doe in een zeef en laat uitlekken.
Snijd de ham in stukjes. Meng de groente, ham en kaas in een kom. Verdeel het mengsel over de piadine. Zorg dat de vulling op 1 helft van de piadine ligt. Maak de randjes van de piadine nat met warm water en klap de andere helft eroverheen. Duw stevig dicht.
Leg de piadine calzone op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el (olijf)olie
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
100 g achterham
150 g geraspte kaas voor pizza
4 piadina
Dit heb je nodig
bakpapier