Boerenkoollasagne
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan 2 el boter verhitten en shoarmavlees in 5 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. Hierin boerenkool 5 min. bakken. Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 min. gaar en bruin laten worden.
Boerenkoollasagne
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan 2 el boter verhitten en shoarmavlees in 5 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. Hierin boerenkool 5 min. bakken. Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 min. gaar en bruin laten worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels boter
1 schaaltje shoarmavlees
600 g boerenkool
1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus
500 ml melk
½ pak lasagnebladen
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet