Vispizza met zalm en mosselen
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.
Vispizza met zalm en mosselen
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
1 blikje roze zalm
1 schaaltje gekookte mosselen
1 blikje ansjovisfilets
4 pizza's margharita
500 g winterwortels
½ zakje verse bieslook
6 eetlepels yoghurtdressing
Dit heb je nodig
2 bakplaten