Spaghetti met mosselen en ansjovis-tomatensaus
bewaar
bewaar

Spaghetti met mosselen en ansjovis-tomatensaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Mosselen schoonmaken, openstaande exemplaren die na ferme tik op aanrecht niet sluiten, weggooien. Mosselen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spaghetti in ruim water beetgaar koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden, zaadjes verwijderen. In braadpan ansjovis met olie verhitten en al roerende ansjovis laten 'smelten'. Ui, knoflook en peper toevoegen en 2 min. zacht bakken. Tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatensaus op laag vuur warm houden. Enkele mosselen in schelp achterhouden, rest van mosselen uit schelpen halen. Losse mosselen door saus roeren. Peterselie fijnknippen. Spaghetti met saus mengen en in schaal overdoen. Spaghetti met peterselie bestrooien en met achtergehouden mosselen garneren. Lekker met komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met mosselen en ansjovis-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig