Spaghetti met mossel-tomatensaus
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui in 5 min. glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat de saus in 10 min. op middelhoog vuur inkoken.
Was en droog de sla, Schep om met de dressing.
Zet het vuur laag, voeg de mosselen toe aan de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en verdeel over borden. Verdeel de saus erover en serveer de sla erbij.
Spaghetti met mossel-tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui in 5 min. glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat de saus in 10 min. op middelhoog vuur inkoken.
Was en droog de sla, Schep om met de dressing.
Zet het vuur laag, voeg de mosselen toe aan de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en verdeel over borden. Verdeel de saus erover en serveer de sla erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 rode uien
2 tenen knoflook
300 g spaghetti
3 el milde olijfolie
800 g tomatenblokjes in blik
1 kropsla
300 g koelvers gekookte mosselen