Spaghetti met mossel-tomatensaus
bewaar
bewaar

Spaghetti met mossel-tomatensaus

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui in 5 min. glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat de saus in 10 min. op middelhoog vuur inkoken.

Was en droog de sla, Schep om met de dressing.

Zet het vuur laag, voeg de mosselen toe aan de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Giet de pasta af en verdeel over borden. Verdeel de saus erover en serveer de sla erbij.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met mossel-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig